Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Coronavirus: 8.499 de cazuri noi şi 172 de decese

Autorităţile au anunţat, vineri, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 8.499 de cazuri noi de COVID-19 şi 172 de decese în România, iar în secţiile de Terapie Intensivă sunt internate 1.226 de persoane.

Până vineri, 10.884 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat, din care 172, în ultimele 24 de ore.

Este vorba de 109 bărbaţi şi 63 de femei, care au murit în spitale spitalele din Alba, Argeş, Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, două decese la categoria de vârstă 30-39 de ani.

În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.157. Dintre acestea, 1.226 sunt internate la ATI.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: