Miruță nu vrea paritate cu PLUS la Gorj

Președintele Uniunii Salvați România Gorj nu vrea paritate cu cei de la PLUS la împărțirea locurilor pe liste pentru alegerile locale.

“Deocamdată am purtat discuții între conducerile județene și încercăm să închidem cazurile acolo unde PLUS nu are pe nimeni”, a spus Miruță. “Știu că ei au un grup la Târgu Jiu, un grup la Novaci și un grup la Țicleni. Ei sunt organizați diferit față de noi, pe zone, nu pe unități administrativ-teritoriale”, a mai explicat Miruță la Interviurile Infinit FM.

Lista de la Târgu Jiu este în discuție, a mai spus președintele USR Gorj. “Nu se poate discuta de o paritate, pentru că din punctul meu de vedere nu ar fi o înțelegere corectă”, a explicat acesta, precizând că “ei vor paritate peste tot”.

Miruță a spus că sunt trei persoane de la USR care și-au exprimat intenția de a candida la Primăria Târgu Jiu, termenul de înscriere fiind până la 14 februarie. Liderul USR Gorj spune că trebuie să fie persoane care au făcut ceva în domeniul în care lucrează, preferabil să fie între 30 și 45-47 de ani. (A.A.)

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: