Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mischie, la aceeaşi masă cu Cârciumaru şi Călinoiu

Nicolae Mischie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a participat ieri la manifestările culturale dedicate împlinirii a 139 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi. La mai puţin de un an de la liberarea sa condiţionată, Mischie a participat la o şedinţă care a avut loc în Sala Maură a Instituţiei Prefectului. El a stat la aceeaşi masă cu autorităţile locale. Chiar dacă Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu nu i-au dat atenţie, Nicolae Mischie se bucură în continuare de respectul directorilor şi al oamenilor de cultură. Mai toţi cunoscuţii i s-au adresat cu formula „domnule preşedinte” şi l-au angrenat permanent în discuţii.

Mischie a făcut şi câteva comentarii politice. A criticat traseiştii politici. „De regulă pleacă cei care nu şi-au adus nici un aport la consolidarea partidului”, a declarat Mischie, făcând referire la deputatul Iriza. Acesta vine şi cu o recomandare pentru tinerii din PSD. „Tinereţea nu poate fi un criteriu pentru funcţiile de conducere din partid. Tinerii trebuie mai întâi să-şi facă ucenicia pe tărâmul vieţii politice şi apoi să aibă pretenţii la funcţii”, a menţionat Nicolae Mischie.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: