Miting electoral PDL, organizat la Turburea

Peste 400 de localnici din Turburea au participat aseară la mitingul electoral organizat de PDL în satul Poiana. Oamenii au venit să afle oferta electorală a reprezentanţilor PDL, dar şi pentru a asista la spectacolul de muzică populară susţinut de artiştii Şcolii Populare de Artă.

Staff-ul de campanie al candidatului PDL la şefia Consiliului Judeţean Gorj, Ion Ruşeţ,  a ajuns la Turburea în jurul orei 18, fiind aşteptat de membrii organizaţiei locale în frunte cu primarul în exerciţiu, Ion Bârcă. Acesta le-a spus locuitorilor din Turburea că îşi mai doreşte un mandat pentru a termina investiţiile începute, dar că are nevoie şi de o echipă de consilieri locali şi judeţeni puternică pentru a duce la bun sfârşit ceea ce-şi propune.

Pentru asta însă trebuie să aplice ştampila în prima poziţie la toate cele patru buletine de vot pe care le vor primi duminică la intrarea în cabinele de vot.

Ion Ruşeţ, candidatul PDL Gorj la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, le-a vorbit oamenilor despre obiectivele sale, dar şi de schimbarea care se impune la conducerea Consiliului Judeţean după 16 ani de conducere psd-istă, care nu s-a dovedit de bun augur pentru judeţul nostru.

În timpul mitingului electoral s-au împărţit flyere şi materiale promoţionale cu însemnele PDL, oamenii asistând cu încântare la spectacolul artistic şi ascultând cu interes discursurile democrat-liberalilor gorjeni.

 

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: