Mitrescu: ”Îi fac plângere penală lui Călinoiu”

Liderul sindical de la Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, este hotărât să ia măsuri dure împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, după ce a afirmat ieri la Radio Infinit că Mitrescu ar fi stat în ziua referendumului la cafea în comuna Câlnic şi-şi nota oamenii din minerit și energie care mergeau la vot. Mitrescu spune că îi va face plângere penală lui Călinoiu pentru aceste acuzaţii, declarând despre preşedintele Călinoiu că joacă murdar.

Președintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, nu mai termină cu atacurile la adresa liderilor de sindicat din minerit şi energie. Acesta a declarat ieri la Radio Infinit că sindicalistul şef de la Sucursala Rovinari, Constantin Mitrescu, a făcut presiuni asupra cetăţenilor din Câlnic care s-au prezentat la vot. ”Cu toate măsurile luate de PDL, sub îndrumarea directorilor de a boicota referendumul este totuși un procent bun în ciuda liderilor de sindicat care au făcut tot felul de acțiuni, vezi Mitrescu la Câlnic, vezi Doamne că bea cafea și de fapt nota oamenii care vin la vot”, a declarat Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Mitrescu: ”Călinoiu manipulează şi în al 13-lea ceas”

Revoltat, sindicalistul șef de la Rovinari, Constantin Mitrescu, neagă acuzațiile aduse de Călinoiu declarând că a fost într-adevăr duminică la Câlnic la cafea însă la 200 de metri de secția de votare și nici nu s-a vorbit de referendum, ci de pescuit. ”Eu sunt din Câlnic, acolo am crescut până la șapte ani, și în jurul orei 8.30 am mers să-mi iau țigări și am băut o cafea și nici nu s-a discutat ceva timp de o oră cât am stat să beau cafeau, vorbeam de pește, de pescuit după care am plecat acasă. Nu pot să spun decât că Ion Călinoiu manipulează și în al 13-lea ceas”, a declarat Constantin Mitrescu, lider sindical la Rovinari.

PLÂNGERE

Sindicalistul spune că nu va sta pe gânduri și îi va face lui Călinoiu plângere penală pentru acuzațiile care i le-a adus șeful județului. ”Nu am încredere în Călinoiu nici să trec strada, de asta s-a ales praful de județul acesta. Dacă el a afirmat așa ceva despre mine, va garantez că eu o să-i fac plângere penală înainte să plec în concediu”, a declarat Constantin Mitrescu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: