Modernizarea drumurilor din comuna Runcu continuă

Administraţia locală din Runcu a dat startul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a unor noi sectoare de drum din comună. Tronsoanele de drum dintre satele Valea Mare şi Bâlta şi cel dintre Dobriţa şi Suseni vor fi asfaltate. Autorităţile speră să finalizeze lucrările până al sfârşitul acestui an. Totul depinde de vreme, spune primarul Adi Cîmpeanu.

Utilajele lucrează de zor la pregătirea drumurilor din Runcu cuprinse în această etapă în programul de modernizare al primăriei. Zilele acestea au fost mobilizate în satul Valea Mare pentru frezarea vechilor plăci de beton de pe carosabil. Autorităţile speră să asfalteze ambele sectoare de drum până la sfârşitul acestui an. "Continuăm asfaltările. Vom asfalta până la sfârşitul acestui an circa 3 km de drum pe un proiect cu finanţare guvernamentală. Este vorba de asfaltarea drumului dintre satul Bâlta şi Valea Mare şi asfaltarea drumului dintre Dobriţa şi Suseni. Dacă vremea permite vom asfalta ambele sectoare de drum, dacă nu vom asfalta numai unul, iar pe celălalt anul viitor, cât mai repede. Pe ambele sectoare am realizat şanţuri betonate şi accesul la proprietăţi", a declarat Adi Cîmpeanu, primarul comunei Runcu.

Nu doar drumurile din comună sunt prioritare pentru administraţia locală din comuna Runcu. În perioada aceasta primăria a demarat lucrările de reabilitare a învelitorii de la căminul cultural Dobriţa, dar şi la cabinetele medicale din satul Dobriţa. „Tot până la sfârşitul acestui an se vor betona 350 de metri liniari de şanţuri. În satul Bâlta pe o porţiune de 130 de metri, de la liceul de la Bâlta până la sala de sport, iar restul în satul Dobriţa, pe uliţa lui Iovu", a mai spus primarul comunei Runcu.   

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: