Modernizarea rețelei de transport public în comun din Târgu Jiu, în întârziere 

Lucrările de modernizare a transportului public în comun din Târgu Jiu prezintă o oarecare întârziere, în sensul că stâlpii pentru circulația troleibuzelor încă nu au început să fie montați, deși această etapă era prevăzută să înceapă cu peste o lună în urmă.

„La stâlpii metalici au fost niște probleme legate de execuție. Aceștia trebuiau să fie livrați la sfârșitul lunii noiembrie - începutul lunii decembrie, însă se vor livra începând cu această lună și vor începe să fie montați de la sfârșitul acestei luni. Există întârziere vis-a-vis de partea de livrare. Nu cred că partea de montaj va fi o problemă așa de dificilă“, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc, societatea de transport în comun.  

Toate fundațiile, în afară de 2-3, pentru stâlpi au fost realizate. „Mai sunt două sau trei unde au fost probleme cu rețelele subterane în zona Calea Severinului, dar la peste 200 de stâlpi și fundații, câțiva cu mici probleme cred că se vor putea rezolva“.

Pentru că stâlpii din metal nu au fost amplasați, nici noile corpuri de iluminat cu led din anumite zone ale orașului nu au fost montați.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: