Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Modificări în conducerea Minprest

Lucian Făget, fiul fostului șef al SRI Gorj Ion Făget, și-a dat demisia din Consiliul de Adminstrație al Minprest, o companie la care CE Oltenia este acționar majoritar.

În ședința acționarilor Minprest Serv din 26 august va fi validată revocarea lui Lucian-Paul Făget din calitatea de membru al Consiliului de Administrație al companiei. ca urmare a notificării de renunţare la mandat. Făget s-a retras din CA în data de 25 iulie.

Pe ordinea de zi a ședinței este și alegerea unui membru al Consiliului de Administrație Minprest Serv SA pe postul rămas vacant, care va avea un mandat de 4 luni.

Minprest va începe apoi procedura de  selecţie a unui  membru al Consiliului de Administraţie al societății în conformitate cu prevederile OUG 109/ 2011, ca urmare a vacantării unui post de  administrator.

Vizualizări: 3,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: