PSD, tot în impas privind candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. „De ce să nu fie un om din afara PSD”?

Social-democrații au stabilit targetul pentru alegerea unui candidat pentru alegerile din 2024 privind cea mai importantă primărie din Gorj: Primăria Târgu Jiu. Oficialii partidului recunosc că încă nu au un nume, ci fac studii să vadă ce-și doresc cetățenii. Doritori sunt mulți, dar o decizie este departe de a fi luată. Un lider din PSD propune un scenariu ce ar putea stârni dispute în partid: „De ce să nu fie un om din afara PSD?”.

Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj și prim-vicepreședinte al organizației municipale, a fost cel care a comentat această posibilitate: „Domnul Eduard Lădaru poate fi o variantă, dar mai sunt și alți consilieri locali care pot să intre în discuție. În plus, de ce să nu găsim un om care să vină să candideze din partea PSD? Este o părere personală. Ne gândim la anumiți oameni cu notorietate”.

Ce e sigur este că partidul nu are nici cea mai mică idee despre cine ar putea fi pus să lupte pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu  din partea PSD. Studii și analize se fac, dar fără vreun rezultat. „Am făcut niște studii pentru a stabili profilul candidatului, cam ce ar vrea populația de la un candidat PSD pentru Primăria Târgu Jiu. Vom găsi o serie de oameni care ar putea fi potențiali candidați ai PSD la Primăria Târgu Jiu. Este o fază de studiu, de analiză, de verificări și, până la sfârșitul anului, trebuie să facem în așa fel încât să știm candidatul pentru alegerile din 2024”, a declarat Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj.

Acesta a comentat și zvonurile care îl dau și pe el printre posibilii candidați. Nu a spus clar dacă se va regăsi în sondaj, dar a spus că și-ar dori să continue activitatea în Consiliul Județean, unde ocupă funcția de vicepreședinte. „Eu îmi doresc să continui activitatea. Lucrurile sunt în mișcare și schimbare, dar dorința mea, în acest moment, e legată de continuarea activității la Consiliul Județean”, a mai spus Tașcău.    

Zilele trecute,  președintele PSD Gorj, Mihai Weber, declara că are o listă cu 10 nume pentru primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: