Modificările la Legea Energiei, dezbătute la Hotelul Sara

Șeful CE Oltenia, Ionel Ilie, a fost weekend-ul trecut la Complexul Sara din Țicleni, deținut de parlamentarul Dian Popescu. Presa locală a scris despre această întâlnire, dar şi despre faptul că Ilie s-ar fi înscris la ALDE. Directorul companiei energetice a avut o reacţie deplasată faţă de jurnalişti.

Ionel Ilie a declarat la Radio Infinit că a avut discuții în mai multe rânduri cu senatorul de Gorj pe seama modificărilor la Legea Energiei. "M-am întâlnit cândva cu domnul Dian Popescu pentru a-i explica niște solicitări pe modificarea Legii Energiei, care era părerea noastră, a Complexului Energetic Oltenia, nu părerea lui Ilie, despre ce importanță aveau anumite articole din legea 123. M-am întâlnit de mai multe ori la dânsul, în birou, la Senat", a declarat pentru Radio Infinit, Ionel Ilie, managerul CE Oltenia.   

Totodată, directorul Ionel Ilie a avut o reacție total nepotrivită față de reprezentanții mass-media care au scris despre această întâlnire. Ionel Ilie a spus despre jurnaliștii respectivi că "mănâncă rahat". Supărarea acestuia a fost determinată de faptul că jurnaliștii au scris şi că a semnat adeziune la ALDE, partidul pe care îl conduce Dian Popescu la nivelul județului Gorj. Șeful CE Oltenia a spus că: "În afară de Partidul Comunist, în care am fost membru până în 25 decembrie 1989, n-am semnat la alt partid".

Vizualizări: 2,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: