Moisescu: La câte știri false sunt, lumea este bulversată

Președintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, Mihai Moisescu, este unul dintre medicii care s-a vaccinat anti-Covid. Acesta spune că populația este bulversată din cauza știrilor false care se rostogolesc în spațiul public cu privire la campania de imunizare. ”Am așteptat 15 minute, după ce m-am vaccinat, să văd dacă îl prind pe Bill Gates sau pe alt mare miliardar care ne bagă cipuri”, a spus în glumă medicul după ce s-a vaccinat.

”A fost ca o simplă injecție. Mai puțin dureroasă ca celelalte și cu asta s-a încheiat.  Am așteptat 15 minute, după ce m-am vaccinat, să văd dacă îl prind pe Bill Gates sau pe alt mare miliardar care ne bagă cipuri. Am văzut că nu am prins pe niciunul, am mers acasă liniștit și mi-am reluat activitatea. Este clar că trebuie să ajungem la 70% din populație să fie vaccinată. Oamenii trebuie să știe că noi, medicii, suntem alături de ei. La câte știri false sunt, lumea este bulversată. Oamenii nu știu ce să creadă”, a spus Mihai Moisescu, la Radio Infinit.

Moisescu mai speră ca 60-70% din populație să se vaccineze: ”Eu sper că vom ajunge acolo, altfel banii vor fi dați inutil, dar și eforturile noastre care ne vaccinăm. Nu este greu. Sperăm ca guvernul să dea banii ca vaccinul să se cumpere, vom avea și noi o vară liniștită. Nu e așa normal? Nimic nu este veșnic în lumea asta”, a mai afirmat Moisescu.

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: