Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mona Pivniceru, în maşina lui Adrian Năstase

Judecătorul Mona Pivniceru a fost fotografiată în timp ce urca în maşina lui Adrian Năstase, cea pe care o conduce de obicei fiul acestuia, Andrei Năstase. Imaginile sunt difuzate de România TV. Pivniceru, propusă de Ponta ministru al Justiţiei, a declarat că nu ştia a cui este maşina, dar că a fost luată de acasă de o angajată a parlamentului, Mariana Alexandrescu, care îi este prietenă şi pe care voia să o viziteze. Întrebată dacă Andrei Năstase conducea maşina, Mona Pivniceru a spus că era "un şofer" cu care nu i-a făcut nimeni cunoştinţă şi că nu îl cunoaşte pe Andrei Năstase. Pivniceru a spus că nu ştie nici că Mariana Alexandrescu a fost consilier pe probleme juridice al lui Adrian Năstase.

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi la Târgu Jiu că a ajuns ministru al Justiţiei pentru că s-a numit singur, dar că abia aşteaptă să scape şi să îşi intre în pâine Mona Pivniceru, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: