Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Moped lovit de o şoferiţă din Motru

O tânără de doar 19 ani a accidentat de "mărţişor" un bărbat de 52 de ani din Motru, care conducea un moped. Accidentul s-a produs la intersecţia str. Pieţei cu str. Minerului din municipiul Motru.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că Adriana M., de 19 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism  pe str. Pieţei, ajungând la intersecţia cu str. Minerului, nu a acordat prioritate de trecere mopedului condus regulamentar pe drumul prioritar de către Dan N., de 52 ani, din localitate, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, Dan N. a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital. Nici unul din cei doi conducători nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: