Morega, atac dur la Dian Popescu. Vezi ce spune!

Deputatul independent Dan Ilie Morega este extrem de supărat pe Dian Popescu din cauză că acesta le-ar fi interzis primarilor să-l susţină la alegerile din toamnă. Deşi spune că a primit, din partea conducerii PNL de la nivel central, oferte de a candida, Morega îi cere lui Popescu să şteargă numele lui din vocabularul său. Ba mai mult, deputatul îi transmite şefului liberalilor să nu se teamă că-i va ocupa postul întrucât nu va călca niciodată pe cadavre.

Rep.: Aţi declarat într-o conferinţă de presă că veţi candida, la alegerile din toamnă, din partea USL. V-aţi decis din partea cărui partid?

D.I.M.: Încă nu m-am decis în totalitate, dar am oferte din partea conducerii PNL de la nivel central. Şi la nivel local foarte mulţi primari liberali mi-au cerut să candidez pentru că i-am ajutat să aducă bani în localităţile lor. Cu toate acestea mă deranjează foarte tare atitudinea lui Dian Popescu.

Rep.: De ce spuneţi că vă deranjează atitudinea domnului Dian Popescu?

D.I.M.: Dian Popescu este un om lipsit de caracter şi fără bun simţ. Regret că spun acest lucru în situaţia în care se află în momentul de faţă. Apreciez faptul că instanţa îl va judeca în libertate, însă Morega nu va accepta niciodată ca un neica nimeni precum Dian Popescu să-i pomenească numele în faţa unor şefi de organizaţii locale. Mai exact, mi-au spus doi primari că Dian Popescu le-a interzis să mă sprijine la alegerile din toamnă. Sunt oameni de încredere şi nu au de ce să mă mintă pentru că i-am ajutat să ajungă primari. În plus, pe Dian Popescu l-am simţit ostil faţă de mine în mai multe cercuri.

Rep.: De ce credeţi că s-a purtat aşa. Se teme că i-aţi putea ocupa funcţia?

D.I.M.: Nu are de ce să se teamă fiindcă niciodată nu voi călca peste cadavre ca să-i iau locul. Este o chestiune de bun simţ. Cu toate acestea, Dian Popescu trebuie să înţeleagă faptul că partidul şi judeţul nu sunt bunurile lui personale.

Rep.: La alegerile din 10 iunie PNL a obţinut un rezultat bun..

D.I.M.: Nu are rezultate extraordinare în condiţiile în care el a scos doar doi primari şi a preluat încă doi. În anul 2008, eu am scos 12 primari şi am preluat trei primari. În plus, acum PNL-ul are 140 de consilieri, în timp ce în anul 2008 avea 181. Dian Popescu ar trebui să aibă bunul simţ să mă respecte şi să-mi aprecieze rezultatele, nu să transmită şefilor de organizaţii locale să nu mă sprijine.    

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: