Morega: Călinoiule, dă-ţi demisia că ai nenorocit judeţul Gorj!

Dan Ilie Morega a spus că Ion Călinoiu nu are nicio calitate pentru a cere demiterea lui Marin Condescu de la Pandurii, pentru că el este cel care a scos Consiliul Judeţean dintre asociaţii clubului. Morega spune că dacă argumentele sunt legate de cât a furat Condescu sau de lipsa de performanţă, atunci aceste argumente pot fi folosite pentru a cere şi demisia lui Ion Călinoiu de la Consiliul Judeţean Gorj.

Morega este pentru prima dată de acord cu adversarul său politic Dian Popescu de la PNL, care i-a cerut lui Ion Călinoiu să lase clubul Pandurii în pace. Deşi a vorbit prin mai toate conferinţele de presă despre abuzurile şi ilegalităţile lui Condescu, Dan Ilie Morega are acum aceeaşi poziţie cu cea a lui Dian Popescu, altele fiind argumentele. „Din acest punct de vedere, Dian Popescu are dreptate. Ion Călinoiu nu este asociat sau acţionar la Asociaţia Pandurii. Degeaba îi cere Călinoiu demisia, pentru că Marin Condescu nu va demisiona. Aţi văzut cumva să plece câinele de la măcelărie în perioada asta de criză? Nicidecum! Cum să plece Condescu din conducerea clubului unde el e în mod ilegal şi abuziv. Aici ar trebui să se sesizeze ANI şi DNA pentru că Marin Condescu nu poate să fie şi acţionar şi administrator, şi asociat, să fie şi în conducerea executivă. În altă ordine de idei, Condescu,  Artego, Cârciumaru sau reprezentantul lui vor să pună batista pe ţambal pentru o serie întreagă de abuzuri şi ilegalităţi săvârşite cu cheltuirea banilor publici”, a declarat Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice.

Convins că Marin Condescu nu va demisiona de la Pandurii, Morega îl întreabă pe Călinoiu dacă el ar face un astfel de gest atunci când există motive să o facă. „Îi cer şi eu demisia preşedintelui Ion Călinoiu. Îşi dă demisia? Îi spun eu scurt: Călinoiule, dă-ţi demisia că ai nenorocit judeţul Gorj. Tu nu ai făcut nimic decât ai redus populaţia cu aproape peste 40.000 de oameni, iar acum Gorjul nu mai este unde era odată, la fel ca şi Târgu Jiul. Eu am mai spus că dacă mai stau două mandate reduc Gorjul şi municipiul Târgu Jiu la jumătate”, a precizat Morega.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: