Morega: Ciurel specialist în vendete, Răuţ în securitatea informaţiilor

Fostul deputat Dan Ilie Morega a făcut ieri alte declaraţii dure la adresa directorilor din Complexul Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel şi Ion Răuţ. Despre directorul general Ciurel, Dan Ilie Morega spune că se ţine de vendete politice, iar despre Răuţ sugerează că se pricepe la „securitatea informaţiilor“.

Fostul deputat Dan Ilie Morega a atacat din nou conducerea CE Oltenia. Crede că echipa lui Laurenţiu Ciurel este extrem de slabă. „70% din ei nu au nimic cu managementul. Ori incompetenţa de nivelurile 2, 3, 4 şi 5 chiar o găseşti la orice pas la CE Oltenia“, spune acesta. Dan Ilie Morega mai adaugă că Laurenţiu Ciurel ar trebui să renunţe la chestiunile de vendete politice, subliniind că directorul general se ocupă de lipsa a 100 de mii de tone de cărbune de la Işalniţa, dar ignoră autoaprinderea unui milion de tone de cărbune la Motru. „Sau se sufocă ei, sau se autoaprind. E o chestiune de vendete politice de a schimba profesionişti, de a-i hărţui şi aşa mai departe. Eu cred că ei nu au procedat aşa cu Ciurel şi cred că ar trebui să dea dovadă de mai multă analiză şi de mai mult cap limpede“, i-a transmis Morega lui Ciurel.

Echipa lui Morega

Morega a criticat şi evaluările făcute de companie, în urma cărora mai mute persoane au fost schimbate din funcţie. „Ce evaluări au făcut ei?  A lui Cosmin Ceauşescu, care era un om excepţional, pe care l-au dat afară pentru că i-a majorat salariul soţiei lui Răuţ? Dar întreb pe domnul Ciurel şi pe domnul Răuţ, acesta a fost un motiv serios şi ei nu au intervenit să-i majoreze salariul doamnei în cauză? Este inadmisibil să-l dai afară pentru un asemenea motiv. În al doilea rând este inadmisibil să-l schimbi pe Braia care este recunoscut ca fiind specialist“, a declarat Morega la Radio Infinit.

Morega mai spune că, dacă ar fi fost manager privat, funcţie pe care nu şi-o doreşte, ar fi pus alţi directori la companie. „Aş fi lucrat cu Tiberu Trotea director general la Direcţia Generală Minieră şi cu Marian Motocu ca director general adjunct şi primul tot adjunct la Direcţia Generală Energetică şi atunci aveam doi profesionişti şi manageri de marcă şi cârpelile care le-au făcut şi managementul pe care l-au făcut cu alţii care probabil se pricep la securitatea informaţiilor, la investigaţii securisto-comuniste, nu ştiu eu la ce se vor pricepe ei“.

Morega mai spune că se fac organigrame în bătaie de joc şi că numirile sunt făcute în funcţie de interese. „Este o chestiune de nedescris după 25 de ani de guvernări nenorocite“, mai spune Morega.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: