Morega declanşează operaţiunea „Ghiozdanul“

Campania electorală începe pe 14 septembrie pentru liberalii gorjeni. Dan Ilie Morega a anunţat că în prima zi de şcoală, liberalii vor împărţi 250 de ghiozdane şi rechizite. Liberalul spune că va cumpăra ghiozdane de toate culorile şi în acest fel nu va mai fi acuzat că face campanie electorală.

Morega a anunţat că liberalii vor merge la deschiderea anului şcolar în 20 de unităţi de învăţământ din judeţ. Pentru acest an, liberalii au ales să meargă în comunele îndepărtate ale judeţului. Membrii PNL nu se vor duce cu mâna goală la elevii claselor I. Morega a anunţat că liberalii vor da 250 de ghiozdane şi rechizite şcolare copiilor cu situaţie materială precară. „Donăm elevilor din clasa I câte un ghiozdan şi rechizite. Poate îmi mai face DNA un dosar penal”, a anunţat în conferinţa de presă Morega. Şeful PNL Gorj spune că liberalii vor achiziţiona ghiozdane de toate culorile pentru a nu fi acuzaţi de campanie electorală. Pentru ghiozdane şi rechizite PNL va cheltui peste 3.000 de lei.

„Probabil Morega are bani foarte mulţi şi nu are ce face“

Anunţul liberalilor de a da ghiozdane şi rechizite în prima zi a anului şcolar a fost catalogat de conservatorii gorjeni ca fiind debutul campaniei electorale. „Morega dă ghiozdane şi rechizite sau duce scaune la biserică. Se apropie campania electorală şi liberalii au început să se pregătească. Partidul Conservator nu are bani de aşa ceva şi chiar dacă ar avea nu ar recurge la astfel de gesturi”, a spus Marius Borcan, vicepreşedinte al PC Gorj. „Probabil Morega are bani foarte mulţi şi nu are ce face. S-a gândit să dea un ghiozdan şi câteva rechizite în speranţa că PNL va obţine un scor bun la alegeri”, a mai adăugat Borcan. 

Politicienii, interzişi în şcoli

Profesorii ameninţă cu boicotarea începerii noului an şcolar dacă la festivitate vor participa şi politicieni. Aceştia trec însă cu vederea peste ameninţările profesorilor. „Sugerăm tuturor reprezentanţilor clasei politice să nu se prezinte la deschiderea anului şcolar pentru că dacă o vor face îi vom lăsa pe ei să vorbească iar noi vom pleca acasă”, a declarat Vasile Mija, preşedintele FSLI Gorj. În ciuda acestor avertismente, Morega spune că se va duce în şcoli atât el, cât şi alţi consilieri judeţeni.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: