Dian Popescu e convins că Bârcă a câştigat meritat la Turburea

Dian Popescu solicită în continuare o analiză în interiorul PNL pentru eşecul de la Turburea. Liderul organizaţiei municipale a mai avut o astfel de solicitare, primind o replică din partea purtătorului de cuvânt al organizaţiei judeţene, Ion Răuţ, care consideră că nu Popescu este cel mai în măsură să îşi dea cu părerea. Răuţ a spus că declaraţia şefului PNL Târgu Jiu este una "nefericită", pusă pe seama lipsei "experienţei în comunicare". Dian Popescu declară însă că el nu a învinuit pe nimeni din partid pentru eşecul de la Turburea şi crede că Răuţ nu a făcut o analiză pe textul său. Acesta e de părere că opinia sa este una corectă, liderul PNL Târgu Jiu fiind de părere că în PNL Gorj trebuie făcută o analiză a situaţie de la Turburea pentru a se învăţa din greşelile de acolo. 
 Popescu susţine că acuzaţiile cum că PDL ar fi câştigat alegerile cumpărând voturile nu pot fi rostite la nesfârşit pentru că, astfel, liberalii nu fac decât să-i jignească pe alegătorii din Turburea. Acesta afirmă că nu putea fi cumpărată sau manipulată întreaga comună, Dian Popescu fiind convins că analiza modului în care s-a derulat campania liberalilor poate explica eşecul de pe 30 august.
 "Eu consider că am spus lucrurile corect şi cred că am dreptul să mă exprim pentru că dumneavoastră îmi puneţi mie întrebări pentru că sunt preşedinte al PNL Târgu Jiu şi vă interesează opinia mea. E nevoie de analiza aceasta pentru că nu trebuie să ne mulţumim să aruncăm toată vina pe PDL. Nu toţi locuitorii din Turburea pot fi cumpăraţi, aşa cum s-a spus până acum. În toate campaniile s-au mai dat mici şi bere sau ghiozdane şi găleţi, pentru că aşa fac politicienii noştri, dar asta nu înseamnă că oamenii aceia din Turburea au fost cumpăraţi cu toţii. Înseamnă că le insultăm inteligenţa şi morala. Or fi fost unii în situaţia asta, dar nu toţi şi să nu uităm că au fost mulţi oameni la vot. Noi trebuie să ne căutăm cauzele în PNL pentru care am pierdut alegerile. Nu am spus că e de vină Răuţ sau altcineva, nu am nominalizat pe nimeni, poate dumnealui nu a făcut o analiză atentă pe textul meu şi a spus ce a spus, dar dreptul de a mă exprima mie nu mi-l ia nimeni", spune interimarul din fruntea PNL Târgu Jiu.
 


Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: