Morega explică scandalul de la Motru. „A picat în cap și are o problemă”

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, susține că nu a fost niciun scandal în Consiliul Local, așa cum a scris Pandurul pe surse. Nu a fost scandal, dar au fost jigniri, după cum a povestit Morega la Radio Infinit. La ședință a participat un om de afaceri din localitate, supărat că o autorizație de funcționare pe care o obținuse în septembrie nu a mai fost valabilă după două săptămâni.

Dănuț Simionescu, patronul localului La Academie din Motru, este supărat că are probleme cu obținerea autorizației de funcționare. Acesta a participat la ședința de consiliu local, după cum a confirmat viceprimarul Morega. „A venit să ne ceară explicații nouă, consiliului local, dacă are sau dacă nu are autorizație de funcționare, fiindcă i-a fost dată pe data de 21 septembrie, a fost plecat, spunea dumnealui, din țară și nu mai are autorizație”, a spus Morega.

Viceprimarul a spus că nu a fost scandal în Consiliul Local, deși așa rezultă din ce povestește. „Dumnealui a adus niște jigniri la adresa consiliului local și la adresa mea, cu toate că nu am răspuns și am spus că nu este normal ceea ce face dumnealui. Consider că are o problemă. A recunoscut că are o problemă, că a picat în cap și a fost în comă. A fost singura discuție”, a spus viceprimarul la Radio Infinit.

Jurnaliștii au încercat să afle dacă omul de afaceri a dat de înțeles că are înregistrări cu viceprimarul când cere bani. Primarul Gigel Jianu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația. „Nu au fost înjurături, au fost niște acuze pe care și le-au adus reciproc”, a spus Jianu, care ar dori ca ședințele să fie înregistrate și transmise pe internet, pentru că atunci „consilierii ar respecta o anumită decență”. „Spune numai minciuni, este cunoscut pentru asta. Primarul Gigel Jianu înregistrează și acum ședințele cu telefonul personal”, a spus Cosmin Morega la postul de radio.

Vizualizări: 6,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: