Morega nu-l vede bine pe Ponta

Unii dintre politicienii gorjeni au comentat ieri pentru Radio Infinit anunţul făcut de premierul României, deputatul de Gorj Victor Ponta, acela e al renunţa la mini-recensământ, dar şi declaraţiile făcute de Crin Antonescu. Preşedintele interimar a spus că acţiunile Guvernului condus de Ponta sunt confuze.

Premierul Victor Ponta a anunțat marți după ședința de Guvern că ideea mini-recensământului nu mai este valabilă. Președintele interimar Crin Antonescu a reacționat la decizia luată de Ponta.”Acțiunile din ultimele zile ale guvernului au dat senzația unei anumite timidități, ezitări și confuzii”, a spus Antonescu la o emisiune.

Din fraza de mai sus, deputatul PSD Vasile Popeangă a înţeles că preşedintele interimar Crin Antonescu l-a încurajat pe Ponta. „Nu mi s-a părut deloc o critică“, a spus Popeangă, care a adăugat că Ponta a renunţat la acest proces după ce mai mulţi primari PDL din ţară au refuzat să facă mini-recensământ.

Intervine prim-vicepreşedintele PDL Gorj Dan Vâlceanu, care explică refuzul primarilor. „Nici un primar nu este iresponsabil, dacă exista o bază legală pentru asemenea activitate, fiecare primar îţi făcea datoria. Ideea a fost una păguboasă pentru că nu puteai să vorbeşti de mini-recensământ“, a declarat Dan Vâlceanu, care a asemănat ultimele zile cu o harababură şi nu se ştia ce va fi de la o zi la alta.

Deputatul independent Dan Ilie Morega îi dă dreptate lui Crin Antonescu. Spune că Ponta a dat dovadă de timiditate când a spus că vrea mini-recensământ și ulterior s-a răzgândit.

„A dat dovadă într-adevăr de timiditate şi la incertitudinea luării unei decizii. Facem mini-recensământ, nu mai facem“, a declarat Morega. „Această bâjbâială nu dă bine pentru Guvernul Ponta”, a adăugat deputatul Dan Ilie Morega. 

Foto vlaicu

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: