Vot cu parapanta la Rânca

Turiştii care ieri au căutat răcoarea muntelui au avut posibilitatea pentru prima dată să voteze şi la Rânca. Cei care au ajuns pe Transalpina au avut la dispoziţie o secţie de votare specială, la care sute de alegători au trecut pragul.  Asta în timp ce prin staţiune şi pe Drumul Regelui au trecut alte sute, dacă nu mii, care nu au avut treabă cu votarea.

Un grup de tineri pasionaţi de zborul cu parapanta au venit tocmai de la Craiova pentru a profita de vremea frumoasă. De cum a răsărit soarele, aceştia şi-au pus echipamentele speciale în spate şi au coborât către Novaci, făcându-şi planuri mari pentru ziua frumoasă ce urma să vină. „Am venit aici să mă relaxez. N-o să merg la vot pentru că nu am timp. Pasiunea pentru parapantă e mai mare decât chestia asta cu votatul”, ne-a explicat unul dintre craioveni, în timp ce şeful echipei, Horia Florian era sigur că va ajunge la secţia de votare. „Mi-aş dori să ajung acolo chiar cu parapanta, dar mi-e că poate mă iau mascaţii la bătaie. Nu ştiu ce să zic, ar merita încercat, dar, lăsând gluma la o parte, chiar intenţionez să votez. Nu ştiu dacă aici la Rânca sau în drumul spre casă, dar de votat voi vota sigur. Până atunci, ne bucurăm de curenţii calzi de aer, care ne ridică sus de tot”, a menţionat acesta.

VOT

Cifrele oficiale comunicate de şefa secţiei de votare 82 de la Rânca, Ileana Dăianu, arată că până la ora 15.00 votaseră vreo 500 de turişti, ceea ce înseamnă că la fiecare minut cineva a intrat în cabina de vot şi a pus ştampila pe unul dintre cele două pătrăţele din buletinul de vot.

Galerie foto


Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: