Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Morega redeschide războiul cu Banţa

Dan Ilie Morega afirmă că la întâlnirea de la Poiana Braşov a liberalilor a fost prezent şi inspectorul guvernamental Victor Banţa, fost prefect de Gorj până acum un an, lucru susţinut şi de şeful organizaţiei municipale, Dian Popescu imediat după discuţiile de la sfârşitul săptămânii trecute. "Banţa a încălcat grav statutul pe care îl are de înalt funcţionar public. Voi face toate demersurile necesare şi voi cere şi prefectului judeţului, dar şi la Secretariatul General al Guvernului, să ia măsuri împotriva lui pentru că el are un salariu mai mare ca mine pentru a nu face politică, iar el, culmea, face mai multă politică decât mine, ca deputat, şi nu i se întâmplă nimic", declară Morega.

Inspectorul guvernamental Victor Banţa susţine, în schimb, că Morega a mai cerut şi în trecut sancţionarea sa, el spunând că nu există motive pentru a fi luate măsuri împotriva sa. "Am fost la Braşov, dar pe cont propriu, am fost acolo la o petrecere privată şi s-a nimerit să fiu cazat la acelaşi hotel cu cei de la PNL, dar nu am fost la şedinţele lor", a declarat Banţa, deşi, la începutul săptămânii fostul prefect declara la Radio Târgu Jiu că a fost la Poiana Braşov pentru a schia, fiind în concediu.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: