Morena şi Tom Boxer, alături de candidatul ALDE Băleşti

Artiştii Morena şi Tom Boxer au fost prezenti luni în comuna Băleşti pentru a participa la o acţiune organizată de Daniel Horcea, preşedintele ALDE Băleşti. Acţiunea a antrenat la mişcare în aer liber peste 30 de participanţi de toate vârstele, care au mers pe biciclete prin toate satele componente din comună.

Plecarea pe biciclete s-a dat din centrul comunei Balesti si a continuat in toate satele componente. Peste 30 de tineri s-au plimbat pe biciclete pentru a atrage atentia ca sportul este un stil de viata sanatos. Printre participanti s-a aflat si cumnata organizatorului, nimeni alta decat celebra Morena. Aceasta a venit insotita de Tom Boxer. Morena este una dintre cele mai frumoase femei din România! Nunmele ei real este Cristina Bîzu, s-a născut pe 3 martie 1991 si este din Băleşti. În mai toate interviurile acordate Morena a spus ca iubeste sportul deoarece acesta inseamna nu numai ca se mentine in forma, dar si sanatate.
Daniel Horcea, presedintele ALDE Balesti, a tinut sa precizeze ca actiunea de ieri nu este prima de acest fel organizata la nivelul comunei si ca aceste manifestari sunt îndreptate spre atragerea a cât mai mulţi tineri spre sport, spre mişcare. „Cine nu se mişcă nu vede cum trece timpul si nu este adeptul unei vieti sanatoase”, a fost sloganul actiunii de la Balesti care i-a avut ca protagonisti nu numai pe Morena si Tom Boxer, ci si pe cunoscutii interpreti de muzica populara Gigi si Elisabeta Vasile.

Galerie foto



Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: