Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mormane de gunoaie în râul Cerna

Peisaj dezolant după viitură. Râul Cerna a măturat totul în cale și a luat cu el mormane de gunoaie. Toate s-au oprit în golful Cerna, în Mehedinți. Pet-uri, lemne, resturi menajere plutesc acum pe luciul apei. Imaginile sunt aceleași după fiecare viitură.

Ca urmare a ploilor din ultima perioadă, în golful Cerna, amplasat in amonte de municipiul Orşova s-au acumulat cantități mari de peturi,  material lemnos şi resturi menajere, fenomen care se repetă ori de câte ori plouă abundent, a transmis Garda de Mediu Mehedinți.

Aceste deșeuri au fost aduse de apele crescute ale râului Cerna, fiind preluate din depozitele necontrolate  de deșeuri amplasate  de-a lungul  râului, în judeţul Caraş Severin.

Comisarii Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Mehedinti s-au deplasat în zonă, contactând în prealabil reprezentanții Apelor Romane – Administrația Bazinală Banat, care are atribuții de întreținere a cursurilor de apă în această zonă. S-au impus măsuri  de ridicare a deseurilor și igienizare a malurilor, imediat ce condițiile meteo vor permite. Zona va fi monitorizată de catre comisarii Gărzii de Mediu, au mai dat asigurări oficialii instituției.

Galerie fotoVizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: