Mort în apartament, deşi rudele îl credeau în Germania

Situaţie greu de imaginat pentru rudele unui bărbat de 43 de ani, găsit ieri după-amiază decedat în propriul său apartament, situat pe strada Agriculturii, în zona de sud a municipiului. Mihai Constantin zăcea aici fără suflare de zile bune, iar rudele sale îl credeau la mii de kilometri distanţă, în Germania, acolo unde le spusese că va pleca imediat după sărbători.

Bărbatul a fost de Crăciun la părinţii săi care stau la Turceni şi le-a spus că în 2013 o să-şi încerce norocul cu o slujbă în străinătate. Lucra la Întreprinderea de Drumuri şi Poduri din subordinea Consiliului Judeţean, era divorţat, avea o fată care locuieşte în Timişoara, iar motivele care să-l mai ţină „acasă” nu erau prea multe.

Mihai Constantin a plecat de la părinţii săi în a doua zi de Crăciun, iar în a treia zi a fost văzut ultima dată în viaţă. Nu a mai răspuns la SMS-urile şi telefoanele primite de Anul Nou, chiar dacă a fost sunat de rude şi prieteni, iar ieri colegii săi de muncă au intrat la bănuieli când au văzut că nu primesc nici un semn de viaţă de la acesta. Oamenii s-au alertat şi au venit la apartamentul lui, iar când au văzut maşina parcată în faţa blocului şi că nimeni nu le răspunde din locuinţa colegului lor şi-au dat seama că problema devine una serioasă. Au sunat la 112 şi au anunţat că este posibil ca bărbatul că fie căzut în apartament, sperând că acesta va fi găsit în viaţă.

Lucrurile s-au dovedit mult mai macabre după ce pompierii au spart uşa şi au intrat în locuinţă. Bărbatul era îmbrăcat sumar, lejer, ca de stat prin casă, şi era în patul său, ca şi cum s-ar fi uitat la televizor, televizorul fiind încă în funcţiune după  cele 10 zile în care nimeni nu l-a mai văzut pe Mihai Constantin în viaţă. Poliţiştii nu au descoperit pe trupul său urme de violenţă care să fie vizibile şi înclină să creadă că moartea a fost una generată de probleme de sănătate. Rudele şi prietenii bărbatului spun că acesta se văita tot mai des în ultima vreme că-l doare capul şi cred că a suferit, cel mai probabil un infarct. Raportul de azi al medicilor legişti va lămuri lucrurile, rudele îndurerate pregătindu-se acum de o înmormântare pe care nici măcar nu şi-o imaginau în urmă cu câteva zile.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: