Moş Crăciun ajunge la copiii din Văgiuleşti

Copiii din Văgiuleşti vor primi şi în acest an vizita lui Moş Crăciun. Autorităţile locale vor oferi preşcolarilor şi elevilor pachete cu dulciuri, fructe şi suc.

Circa 200 de copii din Văgiuleşti vor fi vizitaţi în preajma sărbătorilor de iarnă de moşul în costum roşu. Ca în fiecare an, autorităţile locale pregătesc pachete cu bunătăţi pentru toţi copiii din localitate. Sumele necesare pentru achiziţia acestor daruri vor fi aprobate în şedinţa Consiliului Local de miercuri, 19 decembrie.

Potrivit autorităţilor, suma alocată este similară cu cea acordată iarna trecută, însă pachete vor fi mai consistente. Numărul copiilor de pe raza comunei a scăzut, iar sumele economisite vor fi utilizate pentru a acorda mai multe produse preşcolarilor şi elevilor. „La noi a devenit o obişnuinţă ca de sărbătorile de iarnă să acordăm tuturor copiilor cadouri. Vine Moşul şi anul acesta. Vom acorda 12.000 de lei pentru cadouri, circa 200 de pachete vom oferi. Copiii aşteaptă cu mare interes acest eveniment. Cu această ocazie se fac şi serbări în cadru şcolar şi vin şi frăţiorii mai mici să-i susţină. Şi se bucură, pentru că avem pe cineva care interpretează rolul lui Moş Crăciun foarte bine. E un program foarte frumos”, a declarat Constantin Pîrjol, primarul comunei Văgiuleşti.

Moş Crăciun va ajunge la copiii din comuna Văgiuleşti vineri, 21 decembrie, în cadrul serbărilor şcolare organizate de cei mici cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Primarul Constantin Pîrjol spune că nu va rata aceste manifestări.

Vizualizări: 1,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: