Moșoiu rămâne liberal, dar vrea candidatul PSD la Primăria Drăguţeşti

Vasile Moșoiu, fostul primar al comunei Drăguțești, este hotărât să-l susţină la alegerile parțiale pe social-democratul Gheorghe Butan. Chiar dacă intră în conflict cu propriii colegi de partid, Moşoiu spune că nu îi este teamă că va fi sancţionat politic. „Sunt simplu membru PNL”, se apără Moşoiu, care vede în pesedistul Butan un continuator al proiectelor sale.

 Reporter: Vă veți implica în alegerile parțiale de la Drăguțești?

Vasile Moșoiu: Da, mă voi implica. Îl voi susține pe Butan. Din punctul meu de vedere, dacă PSD, care este un partid mare, puternic, va renunța la Primăria Drăguțești, va face o mare greșeală. Chiar dacă sunt la PNL, voi face campanie candidatului PSD, în speță lui Gheorghe Butan. Este singura persoană în momentul de față care poate să continue niște proiecte ale mele. Restul, în afară de diversiuni, gargară și prezentări la tv, nu cred că ar putea să facă ceva bun pentru comună. Gheorghe Butan este singurul care are șansă să câștige Primăria Drăguțești.

 Rep.: Nu vă este teamă că veți fi sancționat pentru declarațiile dvs.?

V.M: De ce să mă sancționeze, că Vasile Moșoiu decât a muncit pentru Partidul Național Liberal. N-a avut nicio satisfacție, nici aceea morală, să mă susțină la greu, când am avut nevoie. Eu n-am avut funcții în PNL, decât calitatea de simplu membru.

 Rep.: Nu credeți că Ion Popescu va câștiga alegerile, având în vedere că este și primar interimar?

V.M: Dacă vă amintiți, campania din 2016 a fost cea mai grea. Toți au zis că Vasile Moșoiu va pierde alegerile la Drăguțești. Am câștigat. Acum toată lumea trăiește cu impresia că Ion Popescu va fi viitorul primar al comunei. Eu vreau să vă spun deschis, nu are aceste calități. Nu știu dacă Butan este cea mai bună soluție, dar cred că este mult mai bun decât Popescu, din punct de vedere al administrației locale.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: