Robert Filip: Nu este sănătos ce se întâmplă, oamenii ne vor taxa

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a declarat la Radio Infinit că certurile din organizația ALDE nu fac bine partidului. Filip a mai spus că ar fi de preferat ca Dian Popescu și Scarlat Iriza să nu se mai certe pe șefia partidului, pentru că oamenii îi vor taxa pentru comportamentul lor.

 Reporter: Ce părere aveți despre contrele dintre Dian Popescu și Scarlat Iriza?

Robert Filip: Eu cred că în viitorul apropiat lucrurile o să se îndrepte și că fiecare o să ne vedem de ce avem de făcut. Nu cred că este sănătos să se facă atâta zarvă pe postul de președinte. Eu sunt de acord ca să fie alegeri, să fie un președinte unic, pentru că o conducere bicefală este clar că nu este sănătoasă. S-a dovedit la marile partide, nu doar la noi. Dar, refuz să cred că nu vom reuși să ne punem la masă, să aplanăm acest conflict. Nu cred că este sănătos pentru partid.

 Rep.: Credeți că certurile sunt justificate?

R.F.: Unii oameni au obținut posturi pe barba poate și-a mea și a altor oameni care au muncit în partid, atâta tip cât alții sunt mult mai îndreptățiți să ceară posturi, locuri, nu au venit să le ceară, ar trebui să ne punem un semn de întrebare și să stăm să ne liniștim și cred că o să reglăm aceste probleme pentru că nu sunt nici sănătoase și nici frumoase.

 Rep.: Cine credeți că va rezolva până la urmă acest război?

R.F.: Eu cred că sunt încă spiritele încinse și, încă o dată, aș vrea să nu uite nimeni că toate aceste lucruri au fost luate pentru oameni și în loc să ne certăm pe funcții, să venim de la București, în week-end când vine fiecare, atât domnul Dian, cât și domnul Iriza, atât alți domni deputați sau senatori care au ieșit pe barba oamenilor, să vină să spună că au rezolvat una, alta, că unii dintre noi muncim, tragem și facem lucruri bune și alții ne certăm să fim președinți, șefi, deputați, senatori și nu-i normal că oamenii ne vor taxa.

 Rep.: V-a deranjat atitudinea lui Iriza din ultima perioadă?

R.F.: Nu vreau să intru în polemici, eu îi respect pe domnul senator și pe domnul copreședinte Dian Popescu, dar, încă o dată, cred că suntem oameni maturi și o să stăm la masă, să reglăm aceste probleme că nu sunt sănătoase și nu știu dacă au pe ce să se certe atâta timp cât o să fie discuții, niciodată nu vor merge lucrurile înainte.

Vizualizări: 1,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: