Scarlat Iriza: „Tăriceanu îl tolerează pe Dian Popescu”

„Nu o să mai fiu niciodată coleg cu Dian Popescu”, a declarat senatorul Scarlat Iriza, la Radio Infinit. Deşi nu vrea să îngroape securea războiului, Iriza spune că va părăsi ALDE doar dacă va fi înlăturat din partid. Parlamentarul crede că situaţia de la Gorj îi este cunoscută preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, care îngăduie situaţia conflictuală din organizaţia de la Gorj.

Reporter: Mai este vreo șansă să vă împăcați cu Dian Popescu?

Scarlat Iriza: Cu Dian Popescu nu am ce să mai discut niciodată, nu-l consider coleg de partid cu mine. El joacă la altă echipă, e treaba lui.

Rep.: Ați discutat cu Tăriceanu situația de la Gorj?

S.I: Nu am discutat cu domnul președinte Tăriceanu problemele politice de când sunt senator și nici n-am încercat să ajung la dânsul. N-am simțit nevoia să discut cu dânsul. A auzit și dânsul de scandalul de la Gorj, dar probabil că îl tolerează pe Dian Popescu; e treaba dânsului. Eu unul n-o să mai fiu coleg niciodată cu Dian Popescu, sunt membru ALDE și nu mai plec la alt partid, numai dacă mă dau ei afară, conform statutului. Mai degrabă îl dau pe Dian afară.

Rep.: Cum simțiți membrii ALDE Gorj. Sunt de partea dumneavoastră sau a lui Dian Popescu?

S.I: O să se vadă la alegerile interne din partid de partea cui sunt membrii ALDE. De partea lui sau de partea mea, sau de partea lui Borcan, sau de partea lui Rușeț.

Rep.: Vor și ei să candideze la șefia partidului?

S.I: Orice membru de partid poate să candideze la președinția partidului, inclusiv Edi Lădaru, președintele organizației municipale, inclusiv vicepreședintele Consiliului Județean, Ninel Muja. Partidul este deschis.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: