Borcan se ia şi el la trântă cu Iriza şi Dian Popescu

Încă un candidat la şefia ALDE Gorj! Este vorba despre Marius Borcan, copreşedintele partidului, care a declarat că se gândeşte să candideze împotriva lui Dian Popescu şi a lui Scarlat Iriza. Borcan susţine că nu există bisericuţe în ALDE Gorj, deşi a apărut un conflict între Dian Popescu şi Scarlat Iriza. Marius Borcan a refuzat să vorbească despre acest scandal     

 Rep.: Sunt tensiuni în rândul Organizaţiei Judeţene ALDE?

Marius Borcan: Organizaţia ALDE Gorj e o organizaţie care se pregăteşte de alegeri, iar fiecare încearcă să-şi apropie electoratul şi într-o parte şi în alta. Partidul este în viaţă, am arătat că este un partid viu şi vom vedea ce se va întâmpla atunci când se vor organiza aceste alegeri, nu vom discuta acum ce e pe placul unuia sau altuia. Când spun unuia sau altuia mă refer la cei doi copreşedinţi, Dian Popescu şi Marius Borcan. Alegerile le vom organiza atunci când vom decide de comun acord.

 Rep.: De ce s-au amânat alegerile pentru şefia partidului?

M.B.: S-au amânat pentru că încă n-am putut rezolva problemele care există în interiorul organizaţiilor judeţene. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, iar după ce vom termina cu toate aceste probleme ne vom ocupa de problemele alegerilor. Ştiţi foarte bine ceea ce s-a întâmplat, de vreo 20 de zile se strigă „Jos Guvernul”. După ce vom trece cu bine de aceste probleme, ne vom ocupa de alegeri.

 Rep.: În ALDE Gorj au apărut bisericuţe. Dumneavoastră îl susţineţi pe domnul Scarlat Iriza, alţii pe Dian Popescu. Cum comentaţi?

M.B.: Nu sunt bisericuţe în ALDE Gorj. Scarlat Iriza este un senator al României, este un om cu greutate. Evident că şi-a anunţat candidatura, evident că trebuie să treacă la treabă pentru altfel nu poţi câştiga. De ce să-l susţin pe Scarlat Iriza? De ce să nu candidez eu? Mă gândesc la acest lucru, mă voi decide în viitor.

 Rep.: Domnul Scarlat Iriza l-a acuzat pe domnul Dian Popescu de faptul că nu se mai ocupă de partid, ci doar de înscăunarea domnului Laurenţiu Ciurel la CEO. ALDE Gorj mai are activitate politică?

M.B.: Ne întâlnim, avem activitate politică. În ceea ce priveşte neînţelegerile dintre Scarlat Iriza şi Dian Popescu, eu vreau să stau deoparte. Şi-au anunţat deja candidaturile, iar acum care mai de care vrea să-şi atragă oamenii de partea lui.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: