Vîlceanu și Romanescu, șanse egale la șefia PNL Gorj. Cine spune!

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a declarat miercuri la Radio Infinit că lupta pentru șefia PNL va fi strânsă între actualul președinte, Dan Vîlceanu, și președintele filialei Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Cotojman va candida și el pentru cea de-a doua poziție în partid, aceea de vicepreședinte. Alegerile interne din PNL ar urma să aibă loc în această primăvară.

 Reporter.: Veți candida și dumneavoastră pentru o funcție în PNL Gorj?

Liviu Cotojman: Cu siguranță mă voi regăsi în poziția a doua, adică voi candida pentru o funcție de vicepreședinte în cadrul conferinței județene la viitoarele alegeri.

 Rep.: Credeți că va fi o competiție mare în cadrul partidului pentru funcțiile de conducere?

L.C.: Scot în evidență că organizația județeană are resurse, are resurse umane și în aceste condiții putem să spunem că pot să existe două, trei candidaturi, depinde de cei care își doresc să facă lucrul acesta. Eu văd în cadrul organizației județene doi oameni puternici și cred că depinde de dumnealor dacă manifestă intenția de a candida. Unul am și înțeles că își dorește lucrul acesta și știam, Dan Vîlceanu. Mai sunt persoane, partidul nu duce lipsă de resurse umane, mai e până atunci, vom vedea.

 Rep.: Care este cea de-a doua persoană puternică?

L.C.: Este lesne de înțeles că și Marcel Romanescu este, sunt doi oameni puternici, doi oameni politici compleți care pot oricând să preia șefia organizației județene. Atât Dan Vîlceanu cât și Marcel Romanescu zic că dacă va fi o competiție între doi, fiecare pornește cu șanse egale și nu exagerez deloc, fiecare pornește cu șanse egale.

 Rep.: Nu este favorit Dan Vîlceanu, că este și deputat și președinte actual?

L.C: E părerea dumneavoastră, părerea mea este că fiecare are șanse egale. Dacă este să se întâmple ca competiția să fie între cei doi, rezultatele vor fi edificatoare. 

Vizualizări: 318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: