Moşoiu refuză discuţiile cu şefii PNL şi continuă să-şi atace colegii

Primarul Vasile Moşoiu a lipsit sâmbătă de la Delegaţia Permanentă a PNL Gorj. Şefii partidului voiau să profite de ocazie pentru a discuta în legătură cu nemulţumirile sale privind atitudinea unor liberali promovaţi în funcţii de conducere. Moşoiu a refuzat însă orice fel de confruntare, pe motiv că este în concediu de odihnă şi vrea să stea liniştit.

Vasile Moşoiu, primarul liberal al comunei Drăguţeşti, a fost aşteptat, sâmbătă, de către şefii PNL Gorj la Delegaţia Permanentă. Aceştia intenţionau să profite de ocazie pentru a avea anumite discuţii cu edilul local, nemulţumit de atitudinea unor persoane promovate de partid în funcţii de conducere. ”Am văzut în presă care sunt nemulţumirile primarului de la Drăguţeşti. Vom avea discuţii în interiorul partidului şi vom lămuri lucrurile, sâmbătă, în cadrul Delegaţiei Permanente. Şi eu sunt de părere că toţi directorii trebuie să susţină concurs. În contextul în care regionalizarea va veni foarte repede, fiecare minister va impune participarea la concurs a persoanelor care ocupă funcţii de conducere”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta Consiliului Judeţean Gorj din partea PNL.

Primarul liberal al comunei Drăguţeşti nu a fost prezent la Delegaţia Permanentă, în ultima perioadă acesta absentând şi de la şedinţele de partid. Moşoiu spune că reprezintă nemulţumirile oamenilor din comuna sa, care nu reuşesc să-şi găsească un loc de muncă nici măcar acum, când PNL şi PSD sunt la putere. „Nu am ce să caut la Delegaţia Permanentă. Sunt în concediu de odihnă şi vreau să stau liniştit. Pe mine nu mă interesează ce face partidul, eu reprezint comunitatea. Nu am ce să discut cu ei. Discuţiile trebuie făcute în fiecare comunitate locală, nu la chef. Nu s-a înţeles că nemulţumirile nu sunt ale mele personale, ci ale oamenilor pe care îi reprezint şi care mă întreabă de locuri de muncă. Sunt foarte mulţi directori puşi în funcţii datorită voturilor noastre. Pe ei, dacă-i trimiţi pe scara unui bloc, nu reuşesc să obţină 5 voturi din 7 votanţi”, a precizat Moşoiu.

NEMULŢUMIRE

Primarul Moşoiu continuă să fie nemulţumit de atitudinea colegului său de partid, Gabriel Giorgi, directorul societăţii Minprest. „Nu i-am cerut lui Giorgi să-mi angajeze rudele mele, ci oamenii nevoiaşi din comună. Nu i-am cerut posturi de directori, ci de lopătari, femei de serviciu. Dacă de la Negomir angajează 30 de persoane, de ce nu angajează şi 3-4 din Drăguţeşti? Chiar toţi 30 sunt strămutaţi?”, se întreabă Moşoiu.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: