Motiv de sărbătoare la Ambulanța Gorj. Foști manageri, prezenți la eveniment

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Gorj au petrecut vineri seara la un restaurant din municipiul Târgu Jiu. Aceștia au avut mai multe motive de sărbătoare, printre care faptul că starea de sănătate a asistentei rănite într-un accident rutier s-a îmbunătățit. La eveniment au participat și foștii manageri ai instituției, care au fost felicitați și au primit diplome pentru contribuția pe care au adus-o la dezvoltarea SAJ Gorj.

Fiind luna martie, petrecerea a fost dedicată și femeilor care lucrează la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. 

"Colectivul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj sărbătorește, pe de o parte însănătoșirea colegei noastre, Janina și pe de altă parte își sărbătorește colegele, soțiile și prietenele.

În aceeași nota de sărbătoare au fost aduse pioase recunoștiințe celor doi colegi trecuți în neființă Cornoiu Ion și Firuța Ene.

De asemenea, au fost aduse mulțumiri tuturor foștilor manageri ai instituției care începând cu anul 1994 au contribuit la dezvoltarea unui management performant", a declarat managerul SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru. 

Printre foștii manageri care au luat parte la eveniment s-a aflat și fostul manager Marinică Niculescu. În perioada acestuia, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a cunoscut cele mai mari schimbări, atât din punct de vedere al logisticii, cât și al pregătirii profesionale de care a avut parte personalul angajat. 

Vizualizări: 2,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: