Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Motivul pentru care CE Oltenia este pe profit pe primele trei luni

CE Oltenia a înregistrat în primul trimestru un profit din exploatare de 150 de milioane de lei pentru că a tăiat veniturile angajaţilor şi nu a făcut investiţii. Liderii de sindicat au explicat faptul că acest profit uriaş vine ca urmare a reducerilor de tot felul. Salariaţii îşi cumpără cu banii lor şuruburi, hârtie, piuliţe, electrozi şi alte materiale necesare pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru. Practic, compania nu a scos un ban din vistierie pentru revizii sau cumpărare de materiale, a redus drepturile salariale şi alte tipuri de cheltuieli pentru a avea un profit cât mai mare. Nici echipamente de protecţie de vară nu au fost cumpărate. 

Pe primul semestru nu se ştiu încă rezultatele financiare şi ca întotdeauna CE Oltenia nu le publică pe site deşi ar trebui. 

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: