Motivul pentru care copiii nu au mai fost lăsați în sala de sport

Mai mulți elevi din Târgu Jiu sunt revoltați pentru faptul că nu mai sunt lăsați să facă antrenamentele în cadrul unei săli de sport. Este vorba despre sala de sport de la Școala Gimnazială ”Voievod Litovoi” Târgu Jiu. Sportivii spun că nu ar fi vorba despre o decizie a Direcției de Sănătate Publică Gorj, ci totul este legat de o problemă a unității școlare cu cei de la Curtea de Conturi.

”Momentan la Școala Litovoi nu mai putem face antrenamentele în sala de sport, însă nu din cauza DSP-ului sau a altor decizii de genul. Este vorba de o problemă a școlii cu cei de la Curtea de Conturi.  O să facem antrenamentele în altă parte, vom anunța ora și locația”, au transmis antrenorii copiilor.

Directorul unității de învățământ, Cristian Florescu, spune că această decizie s-a luat tocmai pentru a respecta restricțiile impuse de către autorități și că nu a fost făcut nimic cu rea intenție.

Ba mai mult, legat de controlul celor de la Curtea de Conturi, directorul spune că se verifică anumite lucruri de pe vremea când nu era el în fruntea școlii: ”Noi respectăm decizia autorităților în contextul actual epidemiologic. Până nu avem un răspuns clar, nu putem să permitem accesul în incinta școlii sau a sălii de sport. O să aflu și eu mai multe în privința acestui control efectuat. Știu că se verifică ceva de dinainte ca eu să ajung director”, a spus Florescu.

Vizualizări: 1,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: