Motivul pentru care Primăria Târgu Jiu a fost iluminată în roșu

Clădirea în care funcționează Primăria Târgu Jiu a fost iluminată, vineri, în roșu. Momentul a marcat Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112. De asemenea, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a proiectat pe exteriorul clădirii sale un clip video privind importanţa numărului de urgenţă 112.  

"Marcăm Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, cu gândul la cei ce sunt mereu la datorie pentru a salva vieți. Clădirea Primăriei Municipiului Târgu Jiu este învăluită în lumină roșie în această seară și ne alăturăm demersului Serviciului de Telecomunicații Speciale și celorlalte instituții din țară care își arată susținerea pentru Serviciul de Urgență.

Totodată, Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" proiectează pe exteriorul clădirii în care funcționează un clip ce prezintă importanța numărului de urgență 112", a transmis primarul Marcel Romanescu.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, peste 30 de sedii ale autorităţilor publice centrale, judeţene şi locale, ale instituţiilor de învăţământ şi de cultură, obiectivelor turistice şi companiilor din România au fost iluminate în roşu în seara de 11 februarie.

Galerie foto



Vizualizări: 2,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: