Motrean bătut de prieteni pentru o datorie de 1000 de lire

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Motru a ajuns la spital cu multiple leziuni după ce a fost bătut în plină stradă de doi foști amici. Cei doi bătăuși, în vârstă de 24 și 30 de ani, l-au oprit pe acesta în trafic și l-au agresat fizic pe motiv că nu se achitase de o datorie mai veche, de 1000 de lire sterline. Mai mult, aceștia i-au luat și telefonul mobil. Cei doi au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Întreaga scenă s-a petrecut în data de 2 septembrie, pe raza comunei Glogova, după ce mașina condusă de bărbatul de 31 de ani și cea în care se aflau cei doi bătăuși s-au întâlnit în trafic. Bărbatul a fost agresat fizic de către cei doi, dar a fost și deposedat de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa, poate și pentru a nu putea anunța autoritățile despre incident. Acesta a ajuns la spitalul din Motru unde a primit îngrijiri medicale. Medicii legiști au considerat că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi bătăuși au fost reținuți marți, 8 septembrie, pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. "Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj doi bărbați de 24, respectiv 30 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din  cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 2 septembrie anul curent, cei în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 31 de ani și l-ar fi deposedat de un telefon mobil pe fondul unei datorii mai vechi", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Județean de Poliție (IPJ) Gorj.

Cei doi au spus polițiștilor că bărbatul le datora 1000 de lire sterline. "Normal că era dator la noi. Sunt și alte chestii, dar care nu vă privesc", a spus unul dintre bărbații reținuți la ieșirea din Centrul de Arest al IPJ Gorj jurnaliștilor prezenți.

Cei doi au fost prezentați miercuri magistraților, cu propuneri legale. În acest caz, suportul de specialitate a fost asigurat de lucrătorii din Compartimentul de Operațiuni Speciale Gorj.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: