MRU vine în fieful lui Ponta!

Liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, va fi prezent la sfârșitul acestei săptămâni la Târgu Jiu, fostul premier venind aici pentru prima dată, ocazie cu care va inaugura și sediul filialei județene a partidului pe care îl conduce.

Filiala Gorj îl are în frunte pe Ion Săvoiu, fost șef de cabinet pentru românii din Italia la fostul deputat Marcel Romanescu. Săvoiu nu a mai făcut politică până acum și spune că tocmai pentru că este la început i-a cerut șefului său de partid să vină la Târgu Jiu pentru a-i fi alături, mai ales că deputat în acest colegiu este Victor Ponta, un adversar mai vechi al lui MRU.

„Avem în program, pentru vineri, inaugurarea sediului organizației noastre, situat în zona centrală a orașului, precum și o conferință de presă, după care, seara, domnul președinte va merge la emisiuni ale televiziunilor locale. A doua zi va fi o întâlnire cu liderii din regiunea Oltenia pentru a analiza activitatea organizațiilor de aici în perspectiva alegerilor europarlamentare. Eu m-am implicat acum în politică din dorința de a schimba ceva în țara asta, iar ca mine sunt toți ceilalți membri din Forța Civică. Am avut sute de cereri la filială pe care le-am respins însă pentru că nu am dorit alături de noi oameni care au mai fost la alte partide. Colegii mei sunt începători ca și mine și sperăm să facem o politică realistă, nu bazată pe promisiuni ce nu pot fi onorate vreodată”, spune Săvoiu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: