Mulţumiţi cu punctul de la CFR

Atât preşedintele Marin Condescu cât şi antrenorul Cristi Pustai s-au declarat mulţumiţi cu punctul obţinut în ultima etapă la CFR Cluj, scor 1-1. Pentru Grigoraş însă, prognoza nu e bună.

Cu punctul obţinut în Gruia, pandurii se menţin pe locul 5, cu 14 puncte, 2 mai puţin decât liderul Steaua care are însă şi 2 jocuri mai puţin disputate.

Profului îi merge bine cu CFR !

Pandurii puteau pierde în Gruia după o primă repriză de coşmar, dar puteau foarte uşor şi câştiga dacă Eric, Rubio, Ciucur sau Nicoară nu ar fi irosit ocazii mari de gol la 1-1. S-a terminat până la urmă egal, doar a doua remiză din 16 întâlniri directe dintre Pandurii şi CFR Cluj! Pustai e profesor meseriaş cu CFR. Nu a pierdut în faţa clujenilor în ultimele 9 întâlniri directe, 7 la Mediaş şi 2 la Pandurii. În primăvară reuşea să bată în Gruia cu 3-2 după un meci spectaculos, acum a reuşit un 1-1 după un meci disputat. „După un început slab, am intrat în joc. A doua parte a partidei a fost dominată de echipa noastră. Am câştigat un punct şi asta e cel mai important. Statistica ne dă o stare de bine. E bine când Eric poate alerga. Echipa are alt suflu cu el în formă”, a declarat antrenorul pandurilor.

4 – ani au trecut de când Pustai nu a mai pierdut în faţa CFR-ului. Se întâmpla în august 2008 în CFR-Mediaş 2-0. De atunci antrenorul de 48 de ani a obţinut 3 victorii şi 6 egaluri contra CFR-ului

“Pentru noi e un punct în deplasare. Am jucat totuşi la CFR, chit că ei au un început mai greoi. Puteam, după a doua repriză, să obţinem victoria. Am avut 3-4 ocazii. Nu din cauza penalty-ului dictat împotriva noastră nu am reuşit să câştigăm.”    Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: