Mutu a scos echipa de pe teren la un meci amical

Antrenorul celor de la FCU Craiova, Adrian Mutu, a scos echipa de pe teren la amicalul cu Radnicki Niş. În minutul 55 al meciului amical FCU Craiova - FK Radnički Niš, la scorul de 0-0, partida a fost suspendată.

FCU Craiova a ieşit de pe teren la meciul amical cu FK Radnicki Niş programat joi seară. În minutul 55 al meciului amical FCU Craiova - FK Radnički Niš, la 0-0, partida a fost suspendată din cauza unei bătălii între jucători. „Din cauza atitudinii nesportive, două faulturi repetate, dure, la interval scurt, comise de jucătorii sârbi, Mutu a decis să scoată echipa de pe teren!”, a declarat Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, pentru pg.ro.

După intervențiile dure ale sârbilor, jucătorii celor două formații s-au luat la bătaie, moment în care Mutu a decis să scoată echipa de pe teren. Amicalul, ultimul disputat de FCU Craiova în cantonamentul din Slovenia, nu a fost transmis la TV și nici pe altă rețea de socializare.

Nici FCU, nici FK Radnički Niš, formație din prima ligă sârbă, nu au oferit informații pe larg despre ce s-a întâmplat în repriza a doua a confruntării. Sârbii chiar scriu pe site-ul oficial că meciul a durat 90 de minute.

Echipa de start a lui FCU Craiova în amicalul cu FK Radnički Niša fost: Mogoșanu - Cavanda, Machado, Kovacic, Huyghebaert - Pop, Asamoah, Albu - Bauza, Bălan, Răducanu

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: