Narcis Răducan: Insolvenţa, o salvare pentru multe cluburi

Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, a declarat că şi insolvenţa poate fi salvarea clubului, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul unor cluburi mai mari. Nu se ştie cum poate fi luată o astfel de decizie în cazul CS Pandurii, care este o asociaţie, nu o firmă.

Narcis Răducan susţine că în multe cazuri insolvenţa înseamnă salvare, dar că la Pandurii nu s-a discutat această soluţie. ”Am suportat insolvența și știu că este o formă legală care în multe situații înseamnă salvarea, o practică și cluburi mai mari din România, au practicat-o, dar eu am recomandat să evităm această formă și tocmai de aceea iată că, deși ne confruntăm de la începutul anului cu probleme, n-am luat în discuție insolvența. Nu s-a luat la nivelul acționariatului în calcul această decizie dar se ia în calcul orice soluție pentru a se salva fotbalul gorjean”, a mai spus Narcis Răducan, președintele Pandurii Târgu Jiu. La momentul actual, clubul Pandurii este îngropat în datorii atât la stat cât și la salariați. Nici măcar nu se mai pot bucura de fotbal, spune președintele Pandurilor. ”E vorba în primul rând de taxa la stat, știți foarte bine că acolo nu e de joacă și regulie sunt foarte clare, apoi sunt datorii către cei care au lucrat anul trecut la club și sigur faptul că clubul trebuie să funcționeze în continuare și atunci avem nevoie de un necesar pentru a funcționa în continuare. Suntem, într-adevăr, plini de griji și din păcate aceste griji depășesc, să zicem, satisfacția că în paralel totuși echipa joacă fotbal, este apreciată în Liga I”, a mai spus Narcis Răducan.  

PRESIUNI

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât în şedinţa de miercuri, 9 septembrie, amendarea clubului Pandurii Târgu Jiu cu suma de 3.000 de lei, ca urmare a unor restanţe neachitate faţă de fotbalistul brazilian Erico Da Silva. Iar acesta nu este singurul caz.

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: