Neaţă, singurul candidat la şefia Spitalului Târgu-Jiu

Actualul director al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu este singurul candidat pentru păstrarea funcţiei. Concursul va avea loc pe 9 decembrie, iar ieri a fost ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere.

Postul de manager a fost scos la concurs în urmă cu două luni. Ieri a fost ultima zi în care cei dornici să ocupă acest post s-au putut înscrie la concurs. Gheorghe Neaţă care ocupă această funcţie ca interimar e singurul candidat la postul de manager al Spitalul Judeţean de Urgenţă. „Concursul pentru postul de manager a fost publicat şi pe site-ul Consiliului Judeţean. Joi a fost ultima zi de înscrieri. Singurul candidat la postul de manager este Gheorghe Neaţă, care de aproximativ un an de zile ocupă această funcţie ca manager interimar”, a declarat Valentin Popa, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Chiar dacă este singurul candidat şi susţine că s-a pregătit pentru concurs, Gheorghe Neaţă are emoţii. „Nu ştiu dacă s-a mai înscris cineva. Asta nu mă interesează pe mine. Eu m-am înscris, am depus proiectul de management şi acum aştept concursul. Am emoţii că e normal, ca oricare. Până la urmă e un concurs”, susţine Neaţă.

Concursul va începe pe data de 9 decembrie şi va consta în două probe: susţinerea unui proiect de management şi un test grilă. Cel târziu pe data de 20 decembrie se vor şti şi rezultatele.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: