Călinoiu, preşedintele primăriilor pesediste

Ultima rectificare bugetară a Consiliului Judeţean Gorj le-a spulberat orice speranţă primarilor gorjeni de a-şi mai duce la capăt proiectele începute anul acesta. Aceştia au primit zero lei din partea preşedintelui Ion Călinoiu, care de altfel nici nu mai este recunoscut ca preşedinte de îndată ce primarii sunt nevoiţi să se descurce cum pot fără sprijinul Consiliului Judeţean.

Primarii PDL din judeţ au asistat încă o dată la împărţirea banilor pe criterii politice însă niciodată nu au fost atât de dezamăgiţi de Ion Călinoiu. Reacţiile primarilor nu au întârziat să apară şi au fost unele destul de agresive la adresa lui Călinoiu. „Mi-aş dori din suflet ca domnul preşedinte Ion Călinoiu să fie preşedinte numai peste primăriile la care alocă bani. Nici n-ar trebui să mai fie preşedintele Consiliului Judeţean atâta timp cât unele primării s-au marginalizat politic din cauza culorii în care sunt colorate”, a declarat primarul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu.

Aceeaşi supărare o nutreşte şi primarul din Turburea care deşi are patru consilieri judeţeni din comună, acesta a primit tot zero lei. „Nu credeam că este aşa domnul Călinoiu, mă gândeam că şi dânsul se gândeşte cât de cât că are patru consilieri, pe asta aş fi mizat. Nu sunt decât oameni contra proiectelor, ce să le mai zic. Ce caracter are..”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Drăgulescu: Dacă şi la anul e la fel, nu mai candidez

Nici primăria Polovragi nu a primit nici un ban chiar dacă şi Gheorghe Milosteanu şi Gheorghe Orzan, ambii de loc din Polovragi, sunt consilieri judeţeni. „Avem o cofinanţare, 350 de milioane la canalizare, speram în rectificarea asta dar…Dacă nu ne dă, nu ne dă, nicio problemă. Putea să ne dea şi nouă, dacă tot a împărţit la toţi, ce şi ce putea să ne dea şi nouă. Aveam consilieri care trebuiau să se zbată pentru comună dar nu ştiu ce se întâmplă”, a declarat primarul Ştefan Făsuiescu.

Liviu Drăgulescu, primarul din Licurici, este resemnat deja şi aşteaptă noul an cu multă speranţă chiar dacă şi această speranţă poate fi năruită tot de Călinoiu. „Nu mai comentez nimic, ce să mai comentez, asta a fost, trecem cum trecem peste anul acesta, nu se mai poate întoarce roata la ora aceasta. Sper la anul să începem cu ceva mai bun pentru că oamenii nu ştiu treaba asta, ei zic că primarul e de vină nu cunosc treaba asta, cum se dau banii. Dacă şi la anul e la fel nu-mi rămâne decât să nu mai candidez în 2012”, a declarat Liviu Drăgulescu, primarul din Licurici.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: