Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Negociere CCM: Administraţia CE Oltenia face o concesie, sindicatele nu cedează

Administraţia Complexului Energetic Oltenia a făcut astăzi o primă concesie la negocierea Contractului Colectiv de Muncă, arătându-se dispusă să renunţe la reducerea numărului de zile de concediu suplimetar de la 9 la 3. Constantin Mitrescu, vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale Mine Energie, a spus că va fi declanşat conflict de muncă. "Noi cerem păstrarea drepturilor de anul trecut, mai ales că vor să producem la fel sau mai mult, dar cu mai puţini salariaţi. Dacă muncim mai mult, nu este normal să pierdem din drepturi. Ei vor să lase toate tăierile de drepturi, au zis că renunţă la propunerea cu zilele de concediu, pentru că acolo nu afectează  bugetul. I-am notificat că vrem păstrarea drepturilor din 2014 şi aşteptăm răspunsul lor în 48 de ore, potrivit legii. Dacă nu sunt de acord cu solicitările noastre, declanşăm conflict de muncă", a spus Mitrescu.

Administraţia complexului încearcă să semneze acorduri cu sindicate mici, nereprezentative, dar acestea nu pot ţine loc de CCM.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: