Negocieri pentru adjuncţii şi şefii de sucursale din CEO

Noua entitate energetică a Olteniei are de vineri Directorat. Membrii Directoratului au fost avizaţi de Consiliul de Supraveghere vineri la Turceni, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Aşadar, CE Oltenia va fi condus de Constantin Bălăşoiu. Din echipa de conducere a CEO mai fac parte Vasile Ogârlaci- Divizia Minieră, Marian Motocu- Divizia Energetică, Sorin Alecu- Divizia Strategie şi Dezvoltare şi Veronica Nica- Diviza Economică. Directorii de sucursale vor fi stabiliţi de Directorat şi în prezent se poartă numeroase negocieri.

Complexul Energetic Oltenia are de vineri o conducere ce a fost aprobată de Consiliul de Supraveghere. Directorul general al companiei este Constantin Bălăşoiu. Divizia Energetică va fi condusă de Marian Motocu, Divizia Minieră îl are ca director pe Vasile Ogârlaci, Divizia Dezvoltare-Investiții va fi condusă de Sorin Alecu și în fruntea Diviziei Economice se află Vieronica Nica. Directoratul a fost confirmat de vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Constantin Mitrescu. ”Cei cinci directori, Bălășoiu, Motocu, Ogârlaci, Alecu și Nica, au fost avizați vineri de Consiliul de Supraveghere. În momentul de față, CEO are Directorat, restul directorilor urmând să fie avizați în zilele următoare de către membrii Directoratului. Deocamdată sunt doar supoziții dar se poartă negocieri”, a declarat Constantin Mitrescu, vicepreședinte FNME.

Graure şi Ciurel, directori

Până la ora actuală, Termocentrala Turceni are director stabilit, în persoana lui Octavian Graure. La Complexul Energetic Rovinari director va fi Laurențiu Ciurel, deşi se pare că acesta intenţiona să nu accepte. În cazul în care Directoratul îl validează pe Ciurel director la Termocentrala Rovinari atunci Ion Pisc va trece adjunctul lui Motocu. Un alt nume vehiculat ca făcând parte din structura de conducere a CE Oltenia este cel al lui Constantin Lăzăroiu. Acesta este favorit pentru funcția de director la Resurse Umane. În acest moment, Lăzăroiu este director de Resurse umane la SNLO.

Daviţoiu, Burlan şi Pităroiu, adjuncţi

Cele mai recente informaţii arată că în cărți pentru funcția de director adjunct la Divizia Minieră este și Gheorghe Davițoiu, fost director la CE Rovinari. Acesta ar urma să fie adjunctul lui Ogârlaci. Tot la categoria adjuncți, este vehiculat numele lui Daniel Pităroiu de la CE Turceni, în subordinea Veronica Nica, la Direcția Economică. Daniel Burlan, fostul șef al SNLO, va fi adjunctul lui Sorin Alecu la Divizia Dezvoltare-Investiții.

SUCURSALE

Pentru Exploatările de Carieră din cadrul CE Oltenia sunt la ora actuală doar supoziții. La EMC Motru se pare că va fi numit Mihail Dafinoiu, la EMC Jilț rămâne Ionel Paraschiv, al EMC Rovinari este în cărți Daniel Antonie iar la EMC Roșia-Peșteana se vehiculează atât Ion Vulpe cât și Moise Matyas.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: