Nelu Roșca: Vreau să-l uit pe Ciurel

Laurenţiu Ciurel este o amintire tristă, a declarat liderul sindical Nelu Roșca, fiind întrebat despre candidatura fostului director al CEO pentru un post în Directorat. Laurenţiu Ciurel a declarat că este unul din candidaţii pentru un post în Directorat. Nu a spus despre care divizie este vorba, însă la concurs au fost scoase posturile de şefi pentru Divizia Energie şi Divizia Strategie Dezvoltare. Vestea i-a supărat pe unii lideri de sindicat.

Dat afară pentru că nu şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă, Laurenţiu Ciurel îşi mai încearcă şansa la CE Oltenia. El vrea să fie director ori la Energie, post ocupat de Ionel Ilie, sau la Dezvoltare, unde era director Ion Petroniu. Sindicalistul din Motru, Nelu Roşca, spune că Ciurel ar trebui uitat. ”Pe omul ăsta chiar vreau să-l uit, să rămână uitat, dacă se poate, pentru istoria mineritului. Aţi uitat abuzurile făcute când era manager CEO? Pentru mine omul ăsta e o amintire tristă şi vreau să-l las uitării”.
Un alt sindicalist, Dan Pîrvulescu, are o explicaţie pentru decizia lui Ciurel. ”S-a văzut ce fel de conducător e Ciurel. E caracterizat de tupeu, tupeul nu-i lipseşte, e prima calitate. Și având această calitate uită ce rezultate a avut în trei ani de mandat”.
Însă nu toate opiniile sunt negative. Constantin Crețan spune că dacă la CEO sunt directori de la RATB, poate să fie și Ciurel. ”E dreptul lui, dacă avem în Directorat oameni de la RATB, de ce nu ar putea să vină și Ciurel? E capabil să conducă atât Dezvoltarea, cât și Energia”, a declarat Constantin Crețan la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: