Selecţie pentru Directoratul CEO. Candidatură surpriză!

Laurenţiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, candidează pentru un post în Directoratul companiei energetice. Laurenţiu Ciurel a fost revocat pe 4 decembrie 2015 pentru neîndeplinirea indicatorilor de performanţă, dar a contestat decizia în instanţă. Acesta a făcut unele dezvăluiri într-o emisiune tv, în care a povestit și cum au fost aleşi directorii pe vremea sa. Tot cu firme de recrutare, dar decizia este la angajator.
Laurenţiu Ciurel şi-a depus candidatura pentru Directorat, dar crede că nu are şanse. “Săptămâna viitoare este selecție pentru membrii Directoratului. Mi-am pus şi eu candidatura. Știu că nu am nicio șansă, dar... Îi cunosc foarte bine pe şefii de la Transearch și vreau să le spun părerea mea, că nu aşa se poate alege un director la companie, cu fătucele alea de 25 de ani, care te pun să desenezi acia, să-ţi enumeri talentele, să-ţi spui punctele slabe”, a declarat Ciurel.
Ciurel știe cum alegea el directorii, fiind astfel sigur că nu va merge mai departe. În plus, el este în conflict cu societatea, cu care are mai multe procese pe rolul instanței. Dar și plângeri penale.
Laurențiu Ciurel a dat exemplu selectarea lui Daniel Antonie. Din ce povestește Ciurel acum, la câțiva ani distanță, rezultă că numirea acestuia la Divizia Minieră a fost forțată.
Fostul director al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, crede că directorul Diviziei Miniere, fostul său coleg Daniel Antonie, este „un turc” referindu-se la capacitatea acestuia de a înțelege problemele din sistem. În perioada în care se discută tot mai despre revocarea lui Daniel Antonie, subiectul fiind abordat și vineri la Ministerul Energiei, Ciurel îl face praf pe Antonie.
Ciurel a povestit că la selecția pentru Divizia Minieră un neamț părea cel mai potrivit, dar tot el spune că i-a pus niște întrebări care nu l-au ajutat să promoveze interviul. Și așa a rămas Daniel Antonie director. „Mi-am băgat coada și a rămas Antonie”, a spus Ciurel la TV Sud. Tot el a afirmat despre Antonie că „era turc, dar măcar vorbea româneşte”, spre deosebire de neamțul care voia să comunice cu angajaţii şi clienţii în engleză.

Vizualizări: 10,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: