Nemuritorii

Soţii Ceauşescu au fost deshumaţi ieri. Rămăşiţele dictatorului şi-ale sinistrei vor fi analizate, pentru a se vedea dacă hoiturile sunt într-adevăr ale lor, deoarece există suspiciuni că n-ar fi cu adevărat înmormântaţi în Ghencea Militari. Întrebarea mea ar fi, dacă nu în Ghencea, atunci unde? În Giuleşti, sub pod?

Să fim serioşi! Nea Nicu şi Lenuţa sunt doi bătrânei foarte bine prezervaţi, bine mersi în viaţă, pe o plajă din Cuba. Au trăit până la 90 de ani mulţumită trabucurilor cubaneze cu excelente proprietăţi curative. Nicu se întreţine zilnic cu Fidel, iar Elena îl înşeală cu Elvis Presley, care a dezvoltat o pasiune nebănuită pentru ea după ce a văzut-o scriind formula clorurii de sodiu cu degetul, în nisip, după care a încadrat-o într-o inimioară. Marylin Monroe e şi ea într-o colibă părăsită din pădurea de lângă mare. Face un gang bang cu Jimi Hendrix, Jim Morrison şi Kurt Cobain. Cât despre Mădălina Manole şi Michael Jackson, v-am păcălit. Nu sunt în Rai, cum eronat v-am informat deunăzi. Sunt bine mersi la Havana, cântă şi dansează la parade militare şi cumetrii.

Ştim mult prea puţine despre moarte ca să credem cu adevărat că celebrităţile mierlesc. În ciuda faptului că Biserica ne asigură de existenţa eternă în Viaţa de Apoi, nu prea am vrea să riscăm și ne lăsăm idolii să-şi odihnească viermii în extincţia totală, fizică şi spirituală. De asta se spune că vedetele nu mor, de fapt. Nu pentru că ar trăi prin opera lor (că în cazul Elenei, de exemplu, nici măcar n-a fost a ei), ci dăinuie prin gura noastră. Cât timp va exista bârfă, alcool şi OTV, nici o vedetă nu va muri, niciodată.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: