Neplata locului de parcare atrage penalităţi

Circa 7000 de tâgujieni au contract cu primăria pentru un loc de parcare. Fiecare dintre aceștia trebuie să plătească taxa de folosință pe tot anul până la finele lunii martie. În caz contrar, acestora li se vor aplica majorări de întârziere.

Cetățenii din Târgu Jiu care au contract cu primăria pentru folosința unui loc de parcare plătesc anual 120 de lei, adică 10 lei pe lună. Taxa se plătește într-o singură tranșă. "Permisele respective se distribuie prin sediul Direcției Publice de Venituri, odată cu plata contractelor, integral, pe anul 2017. Până la 31 martie trebuie achitate integral, după care vom calcula majorări de întârziere de 1% pe lună", a declarat Mariana Budulan, directorul Direcției Publice de Venituri din Târgu Jiu.

Până acum un număr de 2700 de cetăţeni au plătit taxa pentru locul de parcare pe care îl folosesc. Târgujienii nu pot renunţa când vor la locul de parcare. Conform autorităţilor, această reziliere de contract se poate aproba numai în situația în care titularul de contract vinde imobilul sau mijlocul de transport. Pentru asta se întocmeşte o notă de constatare de către serviciul de specialitate din cadrul primăriei, Compartimentul Asociații.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: