Nici o victorie în ultimele 5 amicale pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu s-a deplasat la finalul ultimei săptămâni la Cisnădie pentru două jocuri amicale cu Măgura Cisnădie. Echipa pregătită de Liviu Andrieş a pierdut ambele confruntări la fel ca şi pe cele trei de la turneul amical de la Zalău.

Dubla amicală cu Măgura Cisnădie care a fost programată cu două săptămâni înainte de debutul în Liga Florilor a fost o nouă oportunitate de omogenizare a relaţiilor de joc din lotul format în această vară, cu mai mult de jumătate dintre handbaliste nou-venite la echipă. Prima partidă, disputată sâmbătă, 13 august, de la ora 17.00, s-a încheiat cu scorul de 30-23, la pauză 15-12. Gazdele s-au impus şi în cea de a doua partidă, disputată duminică, 14 august, de la ora 11.00, scor 35-30, la pauză 19-14. În ciuda înfrângerii, antrenorul Liviu Andrieş a fost în mare parte mulţumit de evoluţia echipei şi pentru că a rulat întreg lotul avut la dispoziţie. ”Două jocuri bune de pregătire în care am rulat tot lotul, fără probleme medicale la finalul lor”, a declarat Liviu Andrieş după meciurile de la Cisnădie anterior disputării acestora precizând că are deja unele probleme de lot: ”Două jocuri de pregătire foarte tari, în compania unei echipe foarte bune, care a terminat pe locul 4 sezonul trecut. Două meciuri utile în care vom pune accent în continuare pe consolidarea și perfecționare relațiilor de joc, atât în apărare, cât și în atac. Din păcate, avem ceva probleme de lot, dar nu grave. S-ar putea să nu ne putem baza pe unele jucătoare la aceste două jocuri”.

Andrieş nu s-a putut baza în dubla cu Măgura Cisnădie pe Alexandra Gavrilă, cu mici probleme medicale. Au lipsit şi Sabine Klimek, în recuperare, şi Vanessa Predescu, aflată la lotul naţional de junioare al României, dar care se va alătura lotului începând de săptămâna aceasta.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: